Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Äntligen, den bästa byrån

Vilket bolag skall du välja?

Gå på känsla, personkemi

Oavsett vad jag kommer skriva nedan i min genomgång så tycker jag att du skall välja en mäklare som du får förtroende för. Träffa gärna flera. Jag har skrivit flera inlägg om att välja mäklare. Föreslår att du läser tre viktigaste punkterna vid försäljning. Mäklarsamfundet har ett podcastavsnitt om varumärken och mäklare. Lyssna här.Min genomgång, i bokastavsordning

Alla som läser detta har nog koll på att det finnas massor av olika mäklare att välja på. Att de finns större varumärken och mer nischade mäklare. Jag har valt att plocka ut deras beskrivning från Google – hur de vill att de skall uppfattas.

Byrå Slogan Beskrivning
Bjufors Bjurfors fastighetsmäklare – nöj dig inte med mindre” Köpa eller sälja bostad? Bjurfors mäklare hjälper dig att göra en riktigt bra bostadsaffär. Nöj dig inte med mindre.
Edward & Partners Edward & Partners, mäklare i Stockholm som förmedlat tusentals bostäder i innerstan, inklusive Östermalm, Vasastan. Gedigen kunskap, personligt engagemang.
Era Hela Sveriges mäklare Vi har mäklare i Stockholm, Göteborg och Malmö samt större delen av Sverige. Våra fastighetsmäklare hjälper dig när du ska sälja din bostad, villa eller lägenhet. Dessutom har vi bolån med en av marknades lägsta räntor.
Fastighetsbyrån ”Ingen säljer mer än vi”. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.
Vi har flest köpare · Ca 250 kontor · Förmedling även utomlands · Sveriges största mäklare · Språkstöd
Hemverket En av Sveriges största mäklare‎ Att köpa bostad via Hemverket. Tänk dig att du faktiskt får träffa ägaren till bostaden du är intresserad av. Som köpare får du all den extra information som en vanlig mäklare sällan samlar på sig. Vi brukar få höra att allt känns enkelt, tryggt och ärligt, och det är precis så vi vill att det ska vara. I övrigt är vi ju som vilken mäklare …
HusmanHagberg ”Mäklare och fastighetsförmedling” HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 350 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ”En bra och trygg bostadsaffär.” Våra mäklare hjälper dig. Lokalt, Tryggt och Heltäckande.
Sveriges bästa mäklare · Följ värdeutvecklingen · Hjälper dig hela vägen ut · Stort kundregister
MOHV ”Din fastighetsmäklare” Mäklare i Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Kungsbacka, Umeå, Vasastan, Solna och Haninge – Din Fastighetsmäklare.”
Notar ”Mäklare Stockholm, Uppsala & Örebro” Notar är en fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, lägenheter, villor och fritidshus. Våra mäklare är experter på ditt område. Välkomna in för värdering.
ReMax Fastighetsförmedling sedan 1973 Sökuppdrag. Vi letar åt dig. RE/MAX hjälper dig att hitta rätt bostad, kontor eller lokal för dig eller din verksamhet. Oavsett om du vill hyra eller köpa. Kontakta oss för mer information.
Skandiamäklarna Sveriges ledande mäklare Boka en gratis värdering av din bostad med oss, välkomna!
30 år i branschen · Rikstäckande · Experter · Över 90 kontor
Svensk Fastighetsförmedling ”Mäklare med koll på läget” Ska du sälja, värdera eller köpa bostad eller fastighet? Vi har koll på läget och hjälper dig med en lyckad affär.
Svenska mäklarhuset Välkommen till Svenska Mäklarhuset! Vi är fastighetsmäklare med lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Vi finns idag i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset älskar det vi gör och det är därför som vi är det självklara valet när du ska flytta och anlita en
Erik Olsson Oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärderings rapporter visar år efter år att de som väljer att sälja med oss får mer betalt för sina bostäder. De där extra ansträngningarna gör skillnad på slutpriset. Stor skillnad.

 

 

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: