Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Hej på dig Tyresöbo…

Har du också stött på en kepsprydd man i sina bästa år som säger ”Hej” i tid och otid? Troligtvis är det jag. Så ofta jag får möjlighet när jag tar min familj på promenad, när jag joggar i området eller kanske är ute och går själv, så försäker jag hälsa på de jag möter. 

Hur vill vi vårt Tyresö skall vara?

  1. Tyresö är så fruktansvärt fint, parker, grönområden m.m. – bra jobbat kommunen
  2. Vi tar hand om varandra och vår miljö, vi slänger sopor där de skall, vi återvinner det vi kan etc
  3. Vi satsar på vårt föreningsliv för ungdomar – få kommuner har så mycket idrott på så liten yta, enligt min erfarenhet

Kan vi inte sprida mer glädje och kärlek genom att hälsa på varandra?

Hej!

Nu har jag hittat två inlägg på LinkedIn på samma tema:


Båda belyser hur vi på ett enkelt sätt kan ta hand om varandra. Vara bra medborgare och göra klimatet lite enklare. Jag vet att det är stressigt efter jobbet, att det är trångt i Livsmedelsbutiken och sådär. Jag är också där ibland – men ett enkelt ”hej” kan säkert hjälpa – i alla fall lite?

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: