Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Köp lite exklusivare för att lättare kunna sälja!

Köp det du drömmer om – nöj dig inte

Nu är marknaden i gungning. Var och varannan dag skräms vi av artiklar och nyheter om att marknaden är påväg rakt ned i diket. Ett tips som nog är rätt bra, som jag läst och hört på flera ställen, är att köpa lite mer exklusiva saker som alltid kommer att vara lättare att sälja. Köp den bostad du drömmer om – nöj dig inte för att det kanske är tillräckligt bra- en dag vill du sälja – och då vill du vara den som säljer det där drömboendet!

”Köp saker med hög wow-faktor”

Inte helt hundra på citatet då det var ur en ljudbok jag fick det. Men det var i alla fall ett citat ur Isabella Löwengrips bok ”#Aktiedrottningen”. Jag lyssnade på den nyss på Storytel.

I boken nämns handväskor, kvalitetskläder etc. Men också vid ett tillfälle bostäder. Detta är något jag märkt av i mitt arbete på mäklarfirman. Det var inget problem att sälja en lägenhet för 21 000 000 kr TJUGOENMILJONERKRONOR. Däremot, ”dussintvåorna” i Vasastan som ligger ett par trappor upp utan hiss och som saknar balkong. De bostäderna blir helt plötsligt mycket mer svårsålda.

Ska du köpa nu, köp dessa

  • Hus och radhus med fina tomter
  • Hus/tomtar nära vatten
  • Bostadsrätter högt upp i huset
  • Bostadsrätter med fin balkong
  • Bostadsrätter på fina adresser/i bra områden

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: