Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Mäklarsamfundet om amorteringskravet!

Mäklarsamfundet om amorteringskravet i SVT Morgon

  • ”Se till att ha en uppdaterad värdering av en mäklare”, antingen kontaktar du någon av mina kollegor på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eller via hittamäklare.se
  • ”Ha en ordentlig dialog med banken” – här hittar du olika tips på banker och kan jämföra: Mina tips är jämförelsesidor är Compricer och Mitt Bolån. Nischbanker ICA Banken kan vara roliga att kolla in! Söker du ett mindre lån är Lendo en bra sajt att börja med.

Jag skriver mina åsikter om bostadspriser och marknaden i Tyresö. Inom ca ett år kommer jag vara färdig mäklare och kommer då arbeta i Tyresö. Kontakta mig om du vill snacka bostadspriser eller bara välkomna mig till Tyresö.

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: