Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Retoriskt knep för att höja priset!

Avloppet blev ”spillvatten” – och därför dyrare!

Ni som hänger med lokala nyheter hos exempelvis Mitt i har nog redan läst om de justerade vattentaxorna. Annars har ni en möjlighet att ta del av infomrationen direkt från Tyresö Kommun här eller klicka på bilden nedan. Ett klassiskt retoriskt knep där ”prisjustering” oftast betyder HÖJNING! Skulle avgifter eller priser någonsin sänkas så lär det aviseras med VERSALER!

Döstäda

Nytt ord för 2017 är ”döstäda”. Vilket innebär att du förbereder inför din död så dina efterlevande behöver ta hand om ditt skräp. Själv är jag lite mer inne på att få plats med mina grejer redan idag.

Sälj dina gamla grejer

Behöver du också kapa kostnader/öka dina intäkter. Sälj dina gamla kläder här via Sellpy. De skickar hem en påse till dig som du fyller med varar – sedan hämtar de sakerna hos dig. Lugn, de tar även med sig det du vill slänga/skänka.

Rensa skräp, emballage m.m. miljövänligt

Själv tycker jag TipTapp (länk till gammalt inlägg) är en suverän lösning. Jag är nog deras största privata ambassadör. Rekommenderar till alla mina vänner. Sendast igår tipsade jag några vänner om denna fantastiska app. Det bästa är att bolaget bakom verkligen har sett till att ställa krav på återvinningen. Vilket jag tycker känns tryggt.Jag har spridit lösningen bland alla våra mäklare och försöker erbjuda samtliga kunder jag har kontakt med.

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: