Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

SÄLJ!! Sälj! Sälj…

…i februari! Tjäna pengar på oroligheterna

Nu kommer det finnas både möjligheter att köpa riktigt bra objekt. Och de som vill flytta kommer vilja passa på innan amorteringskravet träder i kraft i mars nästa år.

Mindre bostäder med höga priser per kvadratmeter kommer vara svårare att sälja efter amorteringskravet träder i kraft. Mest för att bankerna oftast har en beräkning av hur stor ränta du skall klara – och ju mer du måste amortera – desto mindre har du kvar av din lön från början.

Tidigare har jag varit inne på att du skall köpa lite mer exklusivt – något som blir lättare att sälja i framtiden.

Dessutom skulle jag tips om att köpa nu i januari när det kommer flöda ut objekt på marknaden (alla som får panik och vill sälja i affekt) och sedan sälja någon månad senare då de som verkligen vill köpa innan amorteringskravet kommer vara på jakt.

Kontakta en mäklare nu – för att sälja i februari

Jag tror att många mäklare kommer rekommendera att du säljer i januari. Därför skall du sälja i februari. Kontakta gärna mina kollegor på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tyresö för att lägga planen inför din försäljning i februari. Jag skulle dessutom begära att de fotade upp den nu i december och använder vårt försprångsupplägg.

Vill du ändå jämföra mäklare – som faktiskt är bra att göra så kan du testa HittaMäklare.se

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: