Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Säljare (av bostad) – ytterligare tre tips

Säljare – se hit!

  • Skaffa ett lånelöfte (ett kort inlägg om vad jag valt för bolån men också länk till Avanza om ett bra inlägg om bolån) hos två eller tre banker innan du ger dig in i en säljprocess – se till att ha klart med din bank inför ett framtida köp – så du vet att du faktiskt har råd att flytta(läs om nya amorteringskraven)
  • Fixa små skitsaker som du oftast inte brukar ta tag i – sätt upp de där tavlorna (här finns snygga printtavlor) du inte orkat ta tag i. Spika in den där spiken i listen och sätt fast antennkabeln längs listen. Missa inte att strama upp lampsladden i taket som hänger lite eller ring elektrikern och se till att alla uttag fungerar som de skall.
  • Se till att rensa och städa – även i garderoberna – jag glor ALLTID in i garderoben (läs världens bästa app för att bli av med skräp – samt Sellpy som säljer dina kläder begagnat)

Det här är andra delen i min tips-serie om ny bostad 2018 (läs första)Du kan följa bloggen genom RSS-feeden, via min LinkedIn-profil eller via Facebookgruppen.Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: