Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Som ny i Tyresö

Inflyttade sedan oktober 2017

Vi har bott i Tyresö sedan oktober 2017. Vi trivs och har hittat våra rutiner ganska bra. Däremot är det lite som saknas för att vi skall vara helt nöjda.

Träning

Vi stör oss på att Friskis är en separat enhet från Stockholmskortet. Alltså behöver vi köpa ett tilläggskort för att kunna träna i Tyresö.

Däremot är utegymmet i Alby på gångavstånd från vårt radhus suveränt. Där kan jag hjälpa dig om du vill komma igång att träna. Bar skicka ett meddelande.

Livsmedel

Utbudet av livsmedelsbutiker är bra – i alla fall om du är bilburen. Vi handlar mest på Willys, därefter har vi våra snål-varor vi köper på Lidl och när vi är lata så handlar vi på ICA Krusboda, ICA eller Coop i Tyresö Centrum.

Restaurangutbudet

Nu har vi inte testat särskilt mycket av restaurangerna i Tyresö. Däremot gillar vi verkligen Bonn Sushi som har bra standard och dessutom är vad vi tycker prisvärd. Får återkomma i frågan när vi ätit oss runt Tyresö.

Nattvandrarna

En positiv sak när jag läste Tyresö Nyheter var att jag hittade en organisation med Nattvandrare. Ni hittar dem här: www.nattvandrarnaityreso.com. Om du har tid och ork – engagera dig! Det skall vi göra såsnart vi fått kläm på våra rutiner med stundande familj etc.

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: