Bostadspriser i Tyresö en mäklarblogg

Trenden har inte vänt – eller?

Sanningen är…

Att jag har ingen aning. Däremot tror jag inte att det vänder ännu. I alla fall inte när man lyssnar personer i sin omgivning. Men är det inte lite såhär marknadstrender fungerar?

Såhär tror folket i alla fall enligt en artikel i SVD idag.

Sänkta priser

I ett tidigare inlägg var jag inne på att det är nu chans att fynda sitt drömboende. Jag är fortfarande inne på samma idé. Och när det gäller marknadens utveckling är det ingen som har facit. Däremot tror jag inte att, oavsett vad januari visar, det har vänt. Men det enda jag kan förhålla mig till är att kolla hur statistiken ser ut – precis som alla andra. Däremot hittade jag nyss (2018-02-06) 11 st med sänkt pris på Hemnet i Tyresö.

Andra bullar i Oslo

Vet inte hur många artiklar jag sett om att priserna gått upp i Oslo, Norge. Men återigen. Är det folk som vaknat upp efter jul-yran och är ute efter en nystart nu i januari – eller är det något långsiktigt hållbart.

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: